Over Stretta

Wie Zijn Wij

page2_pic1

Stretta - Moto Passione

De specialist van Aprilia, Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi en MV Agusta. met passie uit het groene hart van Overijssel, Zwolle

Geboren in 1996 uit liefde voor onze merken

Wij werken aan de mooiste italiaanse merken die er op de markt zijn en verzorgen onderhoud, tuning, remapping, ombouw en schadeherstel  naar de gegeven fabriekswaarden
Wij zijn een hoogwaardig technisch gespecialiseerd bedrijf en voeren al onze werkzaamheden uit met de hoogste nauwkeurigheid

Wij bieden altijd de mooiste motoren, onderdelen, kleding, merchandise en accessoires. Wilt u zien wat welke accessoires beschikbaar zijn voor uw motor,

Bezoek ons bedrijf en overtuig u zelf hoe een motorspeciaal zaak kan zijn.
Onze open werkplaats nodigd u uit om een kijkje in de keuken te nemen die orde en netheid uitstraald. Onze mannier van werken geeft u een vertrouwd gevoel voor uw kostbare bezit

Bij groot onderhoud of gelijkwaardig werk  halen en brengen wij uw motor het gehele jaar kosteloos door heel Nederland

Onze historie

1993 -

Na de aankoop van het magazijn van een voormalig ducati dealer zijn wij gestart met alleen de verkoop van onderdelen. De vraag of een montage ook mogelijk was zou snel volgen

1996-

Inmiddels is de onderneming definitief gestart op 1 november 1996 met de in-verkoop van ducati onderdelen en accesoires. Import van deze delen gebeurde rechtstreeks bij de producenten van ducati.
De werkplaats nam ondertussen al enige vorm aan.

1998-

Alle werkzaamheden gebeurde nog vanuit huis. Oude klanten vertelde dat zij door de kratten met onderdelen en motoren hun weg konden vinden.
Beneden was ons "bedrijf", wij woonden boven.

1999 -

Inmiddels waren onze werkzaamheden drastisch uit de hand gelopen en stonden wij met onze onderdelen op ital dagen en ducati gerelateerde evenementen. Menig klant vond zijn weg naar ons bedrijf.
De ruimte was inmiddels zo beperkt dat er een loods werd gehuurd om het e.e.a. te stallen.
Later verplaatste wij onze werkzaamheden naar deze loods en probeerde wonen en werken te scheiden.

2001 -

Ondertussen ontwikkelde de gemeente Zwolle een nieuw industrie terrein marslanden G, waar wij al snel een grotere locatie huurde. Nieuwe toekomst plannen werden er gesmeed.

2004 -

De kavel naast ons gehuurde pand werd aangekocht en plannen voor nieuwbouw werden gerealiseerd. Inmiddels officieel Benelli dealer. Bimota en Moto Morini volgde al snel.

2007 -

De nieuwbouw werd gerealiseerd en eind 2007 konden wij onze nieuw gebouwde locatie aan de Telfordstraat 16 in Zwolle betrekken. Plannen voor een Aprilia dealerschap werden bewerkstelligd.

2009 -

Inmiddels bijna alle punten op de grote I, zijn wij een serieuze onderneming geworden met een zeer grote klanten kring in binnen en buiten land. De online verkoop van onderdelen word gestart alsmede een online kleding bedrijf. Een officieel KTM dealerschap werd aangegaan. Benelli importeur schap werd aangegaan.

2011 -

Inmiddels 5 officiële dealerschappen. Van KTM werd inmiddels weer snel afscheid genomen. Moto Morini overleefde de storm vloed aan massa garantie claims niet en ging failliet. Na 2 jaar werd Moto Morini verkocht aan Eagle bike en herstartte de productie.

2014 -

Inmiddels naast Benelli ook Moto Morini importeur.
De verkoop van nieuwe Moto Morinis geschiedde alleen online. De tijd zou uitwijzen of dit zou werken. Vernieuwend was het wel.

2015 -

Inmiddels volledig italiaans motorspeciaal zaak werkend met de merken, Aprilia, Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi en MV Agusta.
Van 2 merken officieel importeur

2016 -

Volledig italiaans motorspeciaal zaak werkend met de merken, Aprilia, Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi en MV Agusta.
Diepte investering in het zg custommappen van software voor Benelli en MotoMorini

2019 -

Volledig italiaans motorspeciaal zaak werkend met de merken, Aprilia, Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi en MV Agusta.
Speciale cilinderkop en verbrandings ruimte bewerkingen waardoor onze merken nog mooier en soepeler lopen zonder roet aanslag in in en uitlaat traject.

2023 -

Volledig italiaans motorspeciaal zaak werkend met de merken, Aprilia, Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi en MV Agusta.
Een extra uitstap als Pilot naar Voge Motorcycles en CFMOTO.

Mogelijkheden

Stretta - Moto Passione

De motorspeciaal zaak bij uitstek uit het groen hart van Overijssel, Zwolle.
Wij werken met zeer veel passie aan uw kostbare Aprilia , Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi of MV Agusta.

Wij geven u advies over de beste mogelijkheden omtrent onderhoud en of reparatie. Ook geven wij u advies over hoe u het beste de maximale waarde kunt behouden van uw kostbare Aprilia , Benelli, Bimota, Ducati, Moto Morini, Moto Guzzi of MV Agusta.

Onze werkplaats is hier volledig op ingericht met de modernste apparatuur.
Onze werkvoorraad staat altijd inpandig en dus niet buiten in de regen te wachten.
Wij kunnen het volgende voor u betekenen.

 • Verkoop nieuwe Motoren
 • Verkoop gebruikte Motoren
 • Onderhoud en reparaties
 • Verbouwing en customizing
 • Restauratie
 • Schade herstel
 • Tuning en optimalisatie
 • Remapping en custom mapping

Al onze prijzen zijn inclusief halen en brengen door heel Nederland. Hier betaald u niet extra voor. Wij streven naar een 100% perfectie. Specialist in het volledig ontzorgen.

Geïnteresseerd? Bel nu voor een afspraak 038 4604233

Ontmoet ons team

 • Marc Veld

  Directeur Eigenaar van Stretta Moto Passione sinds de oprichting in 1996.…

 • Petra Veld

  Verantwoordelijk voor de totale financiële stromen binnen ons bedrijf. Petra Veld…

 • Cor Hoogland

  Als technische specialist zeer bedreven in het volledig ontzorgen, uiterste precisie,…

 • Henk Varenkamp

  Als technische specialist zeer bedreven in het volledig ontzorgen, uiterste precisie,…

Onze voordelen

Het gehele jaar door gratis halen en brengen bij groot of gelijkwaardig werk. Vrij nemen om uw motor zelf te brengen en te halen hoeft niet meer. Wij komen wanneer u dat wilt.
Door onze importeurs faciliteiten hebben wij onderdelen en informatie sneller. Mede hierdoor worden wij altijd voorzien van de nieuwste updates en modificaties van onze merken.
Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met de meest uiteenlopende gebruikers eigenschappen van onze merken hierdoor kunnen wij sneller een diagnose stellen en een reparatie uitvoeren waardoor u per saldo voordeliger uit bent. Wij werken uitsluitend met  originele onderdelen. Goed onderhoud is behoud van uw kostbare bezit.